Celostna vadba za ženske.

Tedenski pobeg od ponorelega sveta. Umik od zataknjenosti v umovanje. Vračanje k svoji čisti energiji. Odlaganje ovojev in ščitov okrog srca. Nežen pristanek v oazo lastnega diha in v prisotnost telesa. Rast in sprememba. Globoka sprostitev v mehkem udobju blazin in objemu odej.

Povezovalni niti Abonmaja za dušo in telo sta dih in meditacija, prepletena z nežno sprostitveno jogo, subtilnimi gibi in z dlje trajajočimi položaji, ki dajo telesu priložnost, da se odpre, sprosti in pozdravi. Vračanje v telo in varno sproščanje ujetih čustev, ki zavirajo pretok energije in jemljejo življenjsko moč. Učenje igrivosti življenja. Kreacije. Manifestacije.

Dovolj je, da le čutiš. Da sprejmeš. Spustiš.

Čas je za tvoj sijaj, čas je za rast in spremembo.

Termin: torek, od 18.30 do 19.45 ure.
Začnemo v torek, 2. 10. 2018.
Na vadbo pridi vsaj nekaj minut pred začetkom, da se v miru namestiš v svoj kotiček.

Lokacija: naš abonma bo gostoval v prekrasnih prostorih Powerhousa Zavrl v Trzinu, na Ljubljanski cesti 48.

Nekaj vtisov lanskoletnih udeleženk celostne vadbe za ženske:

»V moje življenje si prinesla eno čudovito energijo, ki je težko opisljiva. Je tako prijetna in blagodejna, da ne najdem besed. Telo se je znotraj prebudilo in okrepilo ter napolnilo s kisikom. Vsem svojim nalogam sem kos z eno tako notranjo lahkotnostjo. Hvala.«
Natalija

»Do zdaj sem trenirala bolj mišice in razum, zdaj pa se učim poglabljati vase na drug način. Bolj si dovolim čutit sebe, ranljivost, še bolj cenim mir in priložnosti za opazovanje sebe ob tem.«
Simona

»Petrine vadbe niso vadbe »kar tako«; nasprotno, vsaka njena vadba je nekaj posebnega, nekaj edinstvenega in na moč prežetega s pozitivno energijo. Obisk vadbe predstavlja edinstveni odklop, pobeg od ponorelega vsakdanjika, oazo miru in sprostitve. Petra zna prav vse od nas nežno voditi do trenutkov sprostitve z različnimi tehnikami in vajami, obenem pa nas nežno in spodbujajoče vodi na pot notranjih spoznanj in tudi preobrazb.«
Vesna

Cena celoletnega Abonmaja za dušo in telo, ki  zajema 32 vadb, kratke nasvete za domače delo in drobna presenečenja, znaša:

– 340 € (plačilo v enkratnem znesku do 2. 10. 2018),
360 € pri plačilu na štiri obroke po 90 € (1. obrok do 2. 10. 2018, 2. obrok do 4. 12. 2019, 3. obrok do 26. 2. 2019, 4. obrok do 23. 4. 2019).

Možno je tudi plačilo po posameznih obiskih. Cena paketa štirih vadb Abonmaja za dušo in telo znaša 60 € (veljavnost 6 tednov od datuma nakupa), cena za en posamezni obisk pa je 17 €.

DODATNE INFORMACIJE in PRIJAVE: petra@pri5ri.si.