NOVOLETNE ISKRICE abonmaja za dušo in telo

 

… pravijo, da je za kvaliteten spanec najbolj pomembnih zadnjih dvajset minut v dnevu in da se dan pravzaprav skreira v prvih dvajsetih minutah jutra … Tako pomembne so prve in zadnje minute novega cikla!

 

… tudi leto počasi odteka in je izrisalo svoje izkušnje, doživetja in lekcije.
Ni vseeno, kako se od njega poslovimo.
Letu 2019 lahko odpustimo vse težke preizkušnje in blagoslovimo vso lepoto in vse izkušnje, v katerih smo rasle in se s hvaležnostjo in mirom v srcu poslovimo od njega … Novo leto 2020 pa lahko objamemo s srčnimi željami, ki jih pošljemo v Univerzum.
Lahko si sešijemo krila in z njimi poletimo novemu letu naproti.

 

 »Pa saj je vsak dan lahko nov začetek,« si mogoče misliš? Res je, prav imaš. A december ima svojo moč! Dvigne se kolektivna vibracija, v srca večine ljudi se naseli več upanja, lahkotnosti in v skritem kotičku srca spet verjamejo v čarobnost življenja. Več je ljubezni in lepe želje letijo med nami. In to kolektivno energijo lahko uporabiš tudi za individualne premike v želeno smer. Lahko si dovolimo, da nas vibracija in moč skupine pri tem podpre!

 

Zato sem prav zate skreirala NOVOLETNE ISKRICE abonmaja za dušo in telo.
Nekaj čisto posebnega ti pripravljam, res, res sem navdušena in komaj že čakam, da se v NutriSoma centru v Nasovčah zaiskri.

 

Program novoletnih iskric obsega:

V sredo, 11. 12. 2019,

boš predihala leto, sprostila vse lekcije in čustva, ki ti jemljejo lahkotnost in radost.
Globoko si boš odpočila in ustavila čas v mesecu,
ki včasih kar preveč hiti in namesto pristnega stika s sabo in drugimi prinaša le bitko s časom.

Srečanje bo potekalo med 19. in 20. 15 uro v prostorih NutriSoma centra v Nasovčah pri Komendi.

 

 

V sredo, 18. 12. 2019,

nas bo Špela Verbnik, terapevtka medicinske hipnoze in specializantka psihoterapije
z melodijo tibetanskih posod in njenim glasom popeljala v varen kraj, kjer biva zlata svetloba,
ki je prežeta z mirom, ljubeznijo in radostjo. Zlata svetloba ti bo prinesla tudi vero v čarobnost življenja.
V srcu boš prižgala iskro, ki te bo vodila v kreacijo leta 2020.
Da bo pot slajša, se boš pocrkljala z zlato zdravo tortico.

Srečanje bo potekalo med 19. in 20. 30 uro v prostorih NutriSoma centra v Nasovčah pri Komendi.

 

Med prazničnim časom bom s tabo delila proces stotih želja, ki sem se ga naučila od Savine Atai.
Mogočen proces boš naredila v udobju tvojega doma – nežno in lahkotno bo tvoje življenje ponesel v smer srčnih želja.

 

V sredo, 8. 1. 2020,

boš srečanje po praznikih izkoristila za globoko regeneracijo telesa ter izvedla meditacijo manifestacije leta 2020. Le močno, zdravo in pretočno telo lahko ustvarja čudeže in kreira zgodbe, ki doprinašajo svetu in tebi sami.  Za beleženje malih in velikih zmag boš dobila moj srčni koledar za leto 2020.

Srečanje bo potekalo med 19. in 20. 15 uro v prostorih NutriSoma centra v Nasovčah pri Komendi.

 

V soboto, 11. 1. 2020,

boš izkusila edinstveno izkušnjo zvočne kopeli. Karlo Vizek nas bo popeljal v »maratonsko« zvočno kopel. Dobri dve uri zvena gongov, tibetanskih skled, piščali … prinese občutek, da lahko le si in vibracija zate vse naredi. Te odpelje na najlepše potovanje na kraje, kjer morda še nikoli nisi bila. Pa na potovanje k sebi in vate, v tiste kotičke srca, ki si jih nekje nekoč davno zaklenila, da bi se skrila. Lahko boš le uživala, počivala in praznovala življenje.
S kombučo bomo nazdravile letu 2020 in si zaželele najboljše leto doslej. Obljubile si bomo, da si bomo dovolile postati najboljša verzija sebe.

Srečanje bo potekalo med 17. in 20. uro v prostorih NutriSoma centra v Nasovčah pri Komendi.

 

Cena celotnega programa je 133 €.
Ob prijavi do 30. 11. pa ti podarim prav posebno novoletno darilo: krajšo masažo obraza,
ki bo blagodejna za obraz in telo (saj veš, na obrazu se vidi prav vse in na njem se zrcalijo vsi naši notranji organi …).
Zato ne čakaj, prijavi se, število mest je omejeno na maksimalno 9 pravljičnih mest.

Če eno čaka nate, se prijavi na petra@pri5ri.si.

 

In kakšni so vtisi udeleženk mojih vadb?


»V moje življenje si prinesla eno čudovito energijo, ki je težko opisljiva. Je tako prijetna in blagodejna, da ne najdem besed. Telo se je znotraj prebudilo in okrepilo ter napolnilo s kisikom. Vsem svojim nalogam sem kos z eno tako notranjo lahkotnostjo. Hvala.«
Natalija

»Do zdaj sem trenirala bolj mišice in razum, zdaj pa se učim poglabljati vase na drug način. Bolj si dovolim čutit sebe, ranljivost, še bolj cenim mir in priložnosti za opazovanje sebe ob tem.«
Simona

»Petrine vadbe niso vadbe »kar tako«; nasprotno, vsaka njena vadba je nekaj posebnega, nekaj edinstvenega in na moč prežetega s pozitivno energijo. Obisk vadbe predstavlja edinstveni odklop, pobeg od ponorelega vsakdanjika, oazo miru in sprostitve. Petra zna prav vse od nas nežno voditi do trenutkov sprostitve z različnimi tehnikami in vajami, obenem pa nas nežno in spodbujajoče vodi na pot notranjih spoznanj in tudi preobrazb.«
Vesna

»Petra najlepše se ti zahvaljujem za tvojo umirjeno energijo, ki so jo delila z nami. Opazila sem, da sem bila pred vadbo pogosto brezvoljna in brez energije. Po njej pa ravno obratno, spočita, pozitivna in polna energije.«
Teja

»Tisočkrat hvala tebi, meni so naši torki polepšali teden. Po vadbah sem se poleg krasnih občutkov sreče in hvaležnosti počutila sproščeno in svobodno.«
Kaja