12,99

Mini pomočniki za lažje premagovanje čustvenih viharjev so zaživeli na 36ih e-karticah (dobite jih v PDF obliki, natisnete na trši papir in že jih lahko uporabljate), ki so obarvane v sproščujoče odtenke. Njihov barvni spekter sega od čuječnostnih vaj, preko dihalnih tehnik in zdravilnih zvokov kitajske tradicionalne medicine do vaj obrazne joge in pravljičnih vizualizacij. Posuti so z zlatim prahom varnosti in zaviti s pentljo hvaležnosti.

Življenja otrok so včasih polna strašnih strahov in zaskrbljenih skrbi. Ne moremo jih obvarovati pred njimi, a prostor in čas, v katerih živimo, nam podarjata neskončno možnosti, ki lahko blažijo težke občutke, ko se zgodijo. Te kartice so le ena izmed neštetih izbir. Niso čarobna palčka. A tukaj so, da pomagajo.

Kategorija:

Opis

Tovrstne vaje so otroku odlična popotnica za življenje, njihova moč povečuje z redno uporabo. Otroci se ne bodo mogli izogniti življenjskim preizkušnjam, lahko pa jim pomagamo, da so opremljeni z orodji, ki so jim takrat v pomoč. Ko bo okrog njih divjala nevihta, se bodo namreč težko učili mirne plovbe. Če pa znajo varno jadrati že od prej, je ni nevihte, ki bi zlomila njihova jadra.