Akcija!

60,00 35,00

Ko se nedelja prevesi v večer, se pri tebi prižge rumena lučka, ki opozarja, da se radoživa sproščenost vikenda izteka? Podaljšaj lahkotnost duše in telesa in jo ponesi v nov teden.

Štirje junijski nedeljski večeri, posladkani z zvokom himalajskih posod. Štiri srečanja terapevtske joge, ki:

– tvoje telo spodbudi, da preklopi iz stanja “beg ali boj” v stanje počitka in regeneracije,
– ti pomaga, da z zavestnim dihanjem odpihneš stres,
– te nežno zaziba v stanje globoke sprostitve,
– umiri tvoje misli in te odpelje v oazo miru.

Vse junijske nedelje se dobimo ob 20. uri v zaprti Facebook skupini. Vadiš v varnem zavetju tvojega doma in po srečanju lahkotna smukneš v svojo posteljo.

Kategorija:

Opis

KAJ JE TERAPEVTSKA JOGA?
Terapevtska joga neguje pregret živčni sistem. Je zlitje dlje trajajočih, restorativnih položajev (podprtih z blazinami in odejicami), dihalnih tehnik, vodenih meditacij in energijske podpore. Terapevtska joga izboljša energijski pretok tvojega telesa, sprošča mišične in fascialne napetosti, izboljšuje telesno držo, sprošča čustvene zastoje. Primerna je za VSE. Je nežna, a tako globoka. Uči te prepuščanja in spuščanja. Z njeno pomočjo se naužiješ občutka varnosti in podpore.

KJE POTEKAJO SREČANJA?
Srečanja potekajo v zaprti FB skupini.

KDAJ ZAČNEMO?
Začnemo v nedeljo, 6. 6. 2021. Zaprta FB skupina pa bo odprta v torek, 1. junija 2021.

OB KATERI URI SE DRUŽIMO?
Srečanja v živo bodo v zaprti FB skupini potekala vsako junijsko nedeljo od 20. do 21. 15 ure. Najbolje je, če si z nami v živo. A nič hudega, če ti ne uspe. Namesto v nedeljo lahko vadiš v ponedeljek, torek, sredo, četrtek, petek, soboto … Ali pa kar vsak dan. 🙂 Facebook skupina bo odprta do 31. 8. 2021. Do takrat lahko vadbe ponavljaš znova in znova in znova …

PROMOCIJSKA CENA?
Otvoritvena, promocijska cena je namesto 60€  le 35€.

TE ZANIMA ŠE KAJ?
Piši mi na: petra@pri5ri.si