Akcija!

40,00 22,00

Paketek za nov začetek (šole, vrtca …) je sestavljen in slikanice Čarobno drevo in smaragdne beležnice.
Slikanica Čarobno drevo bo otroku prinesla več zdrave samozavesti in mu pomagala zadržati občutek, da je preprosto dovolj. On in tisti, s katerimi sobiva. Smaragdna beležnica pa bo pohrustala skrbi, strahove in težke občutke ter pomagala zalivati otrokove sanje in krmiliti med vsemi njegovimi obveznostmi.

Kategorija:

Opis

Slikanica Čarobno drevo je mlajša sestrica Smaragdnega gozda želja in prav tako ni povsem običajna. Je pravljična meditacija, ki otroke uči sprejemanja sebe in drugih. Naj z njeno pomočjo nikoli ne pozabijo, kako popolna bitja so v svoji izvorni lepoti. Naj v sebi ohranijo svojo edinstveno lučko. V slikanici pa naj najdejo zatočišče in tolažbo tudi takrat, ko občutijo, da njihova lučka ni dovolj. Dovolj svetla, dovolj lepa, dovolj …
Tople besede Petre Šuštar se v slikanici nežno objemajo z ilustracijami Zorane Živić.

Smaragdna beležnica je prikupna in samosvoja. Pomaga vam, da so vaši dnevi brezskrbni in lahkotni. Namesto vas hrani vse, kar ne smete pozabiti. Zaupate pa ji lahko tudi glasne misli in tihe želje ter vanjo vtisnete trenutke, ko se vaše srce smeje in duša pleše.
Lahko nadomesti šolsko beležko. Barvita in igriva vašega otroka spodbudi, da vanjo zapiše svoj urnik, domače naloge, vanjo lepi obvestila in se hkrati uči, da svojim idejam daje krila.